Skip to content

TRENDY BABY

Hout is goud

Ik zeg dit al jaren maar nu is het ook weerom helemaal hip als woontrend. Daar kan ik alleen maar heel blij mee zijn want kennelijk kunnen we nog steeds niet zonder dit prachtige natuurproduct. Het liefst van al werk ik persoonlijk met recuperatie hout om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Geometrische vormen                                                             

Geometrische & grafische vormen mogen in je interieur en vooral op je muren niet ontbreken. Nu is dit niet een hele nieuwe trend, maar wel eentje die veel duidelijker naar voren komt in 2019! Umbra speelt hier als merk al een poosje heel mooi op in met haar prisma reeks.

Color me pretty & velvet dreams      

In 2019 kan je niet om kleur en fluweel heen en daar wordt iedereen en vooral ik heel vrolijk van. Hoewel ik zelf dol ben op kleur, raad ik eigenlijk iedereen af om voor muren een modetint te kiezen (tenzij je dol bent op verven).

Ik hou van een vaste basis en breng accenten, prints of kleur aan via decoratieve elementen zoals stoelen, kussens, plaids, theelichtjes. Accessoires zijn makkelijk te vervangen naar gelang je mood, de trends en het seizoen. In een handomdraai kan je dan je interieur een compleet nieuwe look geven. Durvers kunnen zelfs aan de slag gaan met colorblocking. In de mode wordt colorblocking vaak ingezet. Het gaat met name om het combineren van felle, contrasterende kleuren met elkaar.

Zoals kobalt blauw en oranje. Zo maak je zeker een statement met je interieur. Te gewaagd voor jou?  Werk dan meer ton sur ton, met één kleur die er uit springt

Back To Top