Skip to content

SYMMETRIE-SYNDROOM

Vaak hoor ik in onze lifestyle winkel koppeltjes discussiëren of ze nu 2 of 3 stuks moeten kopen van hetzelfde theelichtje, potje, vaasje.  

Ik noem dit het ‘symmetrie-syndroom’. Graag wil ik via deze weg aan alle lezers nog eens even duidelijk zeggen: Stop er mee! Stop met discussiëren (lief zijn voor elkaar 🙂 )  maar vooral stop met twijfelen over de aantallen en koop vanaf nu gewoon van alles één! Verschillende theelichtjes, vaasjes, potjes, kadertjes combineren maakt je interieur veel interessanter dan gewoon 2 of 3 identieke items naast elkaar te plaatsen. 

Lukt het je echt niet om hier zelf creatief mee aan de slag te gaan, dan heb ik een gouden tip voor je. Kies voor één merk zoals bv. House Doctor of Bloomingville. Deze collecties zijn samengesteld om bij elkaar te passen en mekaar te versterken. De beste stylistes en ontwerpers, zijn dagen bezig geweest om deze samenhorigheid in hun collecties te krijgen. Profiteer dus van hun expertise en maak het jezelf gemakkelijk. Succes verzekerd. 

Je interieur en je portefeuille zullen je zeer dankbaar zijn. Als je deze accessoires na een tijdje net even anders gaat schikken, kan je een volledig andere sfeer creëren. Doe dat maar eens met 3 dezelfde potjes. 

Als allerlaatste tip kom ik terug op mijn allerbelangrijkste regel en dat is: ‘ if you love something, it will work!’

Ik geloof erin dat je een relatie moet hebben met je interieur. Van je interieur moet je houden! Thuis is de plaats waar je het meest van al bent. Net zoals het in de liefde enkel van belang is wat jij voor iemand voelt en niet hoe een ander daarover denkt. Wat jij mooi of net niet mooi vindt is eigenlijk het enige wat telt. Als je ergens echt van houdt dan werkt dit altijd voor jou!

Back To Top