Skip to content

4 jaar geleden waren we op zoek naar iemand voor wat interieurtips. Ik twijfelde over alles…. (lees, ik wist wat ik wou maar kreeg manlief niet mee over de streep). Ik had zelf genoeg ideeën, en wist wel wat ik wel of niet mooi vond, maar de keuze was overweldigend en Pinterest leek een vergif. Julie van Thinkstyle leek ons dé ideale hulp. Na een kennismakingsgesprekje, had ze ons al helemaal warm gemaakt met haar goeie tips. Toen we na onze babbel een kijkje gingen nemen op onze reeds vergevorderde ‘werf’ en haar onze indeling lieten zien, werd ze ineens héél stil… Ze zag het allemaal totaal anders maar durfde amper iets te zeggen aangezien onze stopcontacten reeds uitgekapt waren. We wilden tóch heel graag haar visie dus begon ze te vertellen. Ze zou van onze ‘speelhoek’ de zithoek maken, van de zithoek onze eetkamer, het kookeiland in de andere richting, … Wat ineens een zee van ruimte creërde… we waren dus meteen mee met haar idee. Jammer van de reeds uitgevoerde werken die we gingen moeten aanpassen maar daar hebben we de dag van vandaag nog steeds geen spijt van, integendeel! We zeggen nog regelmatig tegen elkaar dat we blij zijn dat Julie nog net op tijd is langsgekomen. Een goede tip dus voor iedereen die advies wenst… Laat Julie op tijd komen, en maak niet dezelfde fout als ons.

Afgelopen zaterdag werd onze tafel geleverd. Al van bij de start van onze verbouwing (nu reeds 10 jaar geleden) droomden we van een echte leefkeuken met grote tafel. We zijn ook echte lezers en voordien slingerden er soms zoveel kranten op tafel, wilden de poezen daar nog tussen kruipen enz. dat het soms bijna moeilijk werd zelf wat ruimte te hebben. Dat is nu voorbij! Het is heerlijk zitten en de hele zaterdag liepen we op wolkjes! We hadden wat stress over de smalle doorgangen in ons stadshuis maar alles verliep voortreffelijk! Jullie collega pakte het zo rustig en secuur aan, we hebben in die 10 jaar zo vaak anders geweten met veel beschadigingen als gevolg!
Daarom: een gemeende dank je wel voor zo’n service! Wij maken alvast reclame en sparen nog wat voor meer van dat moois!

We werkten samen met Thinkstyle voor de renovatie en herinrichting van onze woonkamer. Eerst kwam Julie langs om te ruimte te bekijken en te bespreken in welke stijl en sfeer we wilden werken. Het moodbook dat ze maakte, zorgde meteen voor een klik. Helemaal fijn is dat zowel de gyproc-, electriciteits- en verfwerken door Thinkstyle werden uitgevoerd. Vervolgens werden de op maat gemaakte meubels geplaatst. En dan als kers op de taart de styling! Julie kwam met allemaal mooie dingen, van planten, tot kaders, lampen, salontafels en muurdecoratie. Alle spullen mochten blijven staan voor enkele dagen om te voelen of ze bij ons pasten. Ik zal maar bekennen dat ik niet veel naar de winkel heb terug gebracht.
De totaalervaring is uniek, ze hebben er allemaal zo’n goeie ogen waar liefde én vuur in zit! Schoonheid, daadkracht, klantgerichtheid en dat voor een zeer correcte prijs. We genieten nog elke dag van het resultaat en ik word nog blij als ik er aan terug denk.

Als creatief communicatie agency is het belangrijk voor ons team om in een rustgevende omgeving te werken en om even te ontspannen en de nodige inspiratie op te doen. Ons kantoor was behoorlijk saai en kleurloos dus hier moest verandering in komen. We zijn helemaal fan van Thinkstyle dus hebben we Julie ingeschakeld om ons kantoor onder handen te nemen. Vooraf kregen we een moodboard dat ons deed wegdromen en een correcte offerte. De muren werden voorzien met leuk behangpapier dat helemaal past bij onze huisstijl. De kantoren kregen extra zuurstof met prachtige planten en waar nodig, werd een nieuwe vloer voorzien. Er was nog een grote rommelige ruimte waar we niets mee deden. Deze is nu omgetoverd tot een ontspanningsruimte waar het aanvoelt als thuis. Hier sluiten we de week nu graag af met een fris pintje en een gezellige babbel aan de op maat gemaakte toog of in de kleurrijke velvet zeteltjes. Dit is ook de ideale ruimte om een brainstorm sessie te houden of klanten te ontvangen. Hadden we dit maar vroeger gedaan!

Back To Top