Skip to content

Some tips and tricks for you on how to really really #loveyourinterior

Een interieur stylen, een ruimte aankleden, vorm geven… bestaat er iets leukers om te doen? Voor mij alleszins niet. Toch hoor ik hier vaak: ‘gemakkelijk voor jou, ik zie het niet. Heb geen idee waar te beginnen.’ Ben jij zo iemand? Lees dan verder! Ik deel graag 4 heel belangrijke tips met je waarmee je al een heel goede start zal maken om gauw weer helemaal verliefd te worden op je eigen interieur!

#1 Make a fresh start!

Je huis ontdoen van alle rommel is de perfecte start om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Pak elke kamer, la of hoek grondig aan en gooi onnodige spullen weg. Ik heb hier eigenlijk 2 simpele regels voor. Stel jezelf 2 vragen bij ieder item: Heb ik dit voorwerp het afgelopen jaar gebruikt? Nee betekent weg doen! – Maakt dit voorwerp me gelukkig? Nee betekent weerom weg doen!

#2 12 points pour ‘La Suisse’! Go neutral!

Voor alle basisstukken, muren, grote meubels zijn neutrals, zoals wit, lichtgrijs en soft white, mijn BFF’s. Wil je accenten, prints of kleur in je interieur brengen doe dat dan door kleine decoratieve elementen zoals kussens, plaids, bloempotten, theelichtjes etc. strategisch te plaatsen.  Deze zijn makkelijk te vervangen naar gelang je mood en het seizoen. In een handomdraai kan je dan je interieur een compleet nieuwe look geven.

#3 Less is always more

Het gezegde less is more zal nooit van mening veranderen als het op je woondecoratie aankomt. Een kamer gevuld met prullaria en andere spulletjes zal de ruimte altijd rommelig en slordig laten overkomen. Als je veel decoratie hebt is het een goed idee om af te wisselen. Je hoeft niet alles wat je hebt tegelijkertijd ten toon te stellen. ( je kasten hebben een binnenkant! Use it 🙂 )

#4 Only when it comes to green more is more!!!!

Een rustig en scandinavisch interieur vraagt om veel ( heel veel) planten. Als er 1 woonaccessoire is waar je nooit maar dan ook nooit mee kan overdrijven dan zijn het mooie planten. Zet ze bij elkaar in verschillende potten en gebruik liefst planten van verschillende hoogtes. Vul er je lege hoekjes mee… Groen is altijd een goed idee!!! Dit jaar kan je er trouwens niet meer om heen. Botanical is de must-follow trend voor alle interieurs!

 

 

Back To Top