Skip to content

Inkbox: Let’s make some temporary BAD decisions :-)

Dit is dé uitvinding voor iedereen die nog twijfelt over een tatoeage. De tattoo’s van Inkbox zien eruit en voelen als een echte tattoo, maar blijven slechts twee weken zitten.
Inkbox is opgericht door de broers Tyler en Brandon Handley, die bleven twijfelen over het nemen van een tatoeage. Anders dan een plakplaatje dat op je huid ligt, ontwikkelden ze een tijdelijke tatoeage met inkt die daadwerkelijk wordt opgenomen door je huid. Waar plaktatoeages na twee dagen al kunnen vervagen, blijft de Inkbox-tattoo zo’n twee weken zitten.
De inkt, die van de bessen van de Genipapo verkregen is, is honderd procent natuurlijk en is niet schadelijk voor de huid. De inkt wordt opgenomen in de eerste laag van je huid, het duurt 12 tot 24 uur voordat de tattoo volledig zichtbaar is. Dus doe ‘m op voor je gaat slapen, dan word je wakker met een gloednieuwe ‘tattoo’!
Gelukkig is er een groot aanbod, geheel volgens de laatste trends op tattoo-gebied: van minimalistisch tot grotere kunstwerken?Ontdek in onze winkel welke tatoeages met Inkbox mogelijk zijn.

Back To Top